Behandeling

Als expertisecentrum voor PTSS biedt het Sinai Centrum poliklinische traumabehandeling, met vier verschillende therapieën voor trauma en PTSS. Soms lopen mensen vast in een reguliere PTSS-behandeling. Dan is intensieve(re) behandeling nodig. Dat kan in onze kliniek. Daar volg je een korte periode intensieve traumabehandeling op maat waarna je die poliklinisch kan vervolgen.

We vinden altijd een passende behandeling voor jou.

We vragen onze cliënten altijd om hun partner, familielid of vriend(in) mee te nemen naar de intake of om in ieder geval bij het adviesgesprek aanwezig te zijn. Als je niet weet wie je mee wilt nemen dan kun je dit bespreken met de intaker. De intaker kan met je meedenken wie je kunt betrekken bij je behandeling.

Voor veteranen die kampen met psychische klachten na hun uitzending naar een oorlogs- of conflictgebied bieden we poliklinische behandeling in Amersfoort. Als het nodig is om te worden opgenomen kunnen veteranen terecht bij de Veteranen Intensieve Behandel Unit (VIBU).

Bij onze Langdurige Zorg verblijven mensen voor langere tijd. Dit zijn kwetsbare cliënten die langdurig afhankelijk van zorg zijn.

Heb je nog geen behandelaar? Overleg kun je met onze Centrale Aanmelding overleggen over de mogelijkheden. Bel 020 590 4444.

In onderstaande video leer je meer over de periode vanaf de intake tot aan de start van jouw behandeling.

Hoe jouw route eruitziet vanaf de start van de behandeling? Dat wordt in de onderstaande video uitgelegd.