Uitnodiging boekpresentatie “Van daar naar nu; beter contact tussen geweldslachtoffers en naasten”

Het Sinai Centrum nodigt u uit voor de presentatie van het tweede boek van onze psychiater Fedia Jacobs: Van Daar naar Nu; beter contact tussen geweldslachtoffers en naasten op maandag 27 november.

De band van de geweldgetroffenen met hun naasten en met zichzelf kan door geweld op subtiele manier ontwricht raken. Dit beïnvloedt de onderlinge omgang. Er heerst verwarring in tijd en plaats. Leeft het slachtoffer van geweld met de daders van toen, of met zijn naasten van nu? Leven de naasten op het gewelddadige ‘innerlijk decor’ van het slachtoffer? Of kan men het verleden achter zich laten?

Van Daar naar Nu biedt verheldering in woord en beeld en spreekt de geweldslachtoffers en hun naasten nadrukkelijk sámen aan, om het onderling begrip te vergroten. Dat is bijzonder én essentieel bij dit onderwerp, wil men tot een gedeelde toekomst komen.

Programma

17.30 uur Inloop/koffie & thee

18.00 uur Welkom en kennismaken met Ellen Vedel, Raad van bestuur van het Sinai Centrum

18.15 uur Boekpresentatie Van Daar naar Nu, door auteur Fedia Jacobs

18.45 uur Pauze/signeersessie

19.15 uur Groepsbijeenkomsten over Wat betekent leven met een geweldgetroffene voor alle betrokkenen?

20.15 Afsluiting

Datum/tijd: Maandag 27 november 2017, van 17.30 tot 20.15 uur

Locatie: Laan van de Helende Meesters 2, 1186 AM Amstelveen

Wij hopen van harte dat u maandag 27 aanwezig kan zijn. U kunt zich aanmelden via het emailadres: boekpresentatie@sinaicentrum.nl. Vergeet niet te vermelden met hoeveel personen u komt.