Gebeurtenissen in Israël

Het Sinai Centrum is diep getroffen door de verschrikkelijke gebeurtenissen in Israël. Ons hart gaat uit naar eenieder – dichtbij of ver weg – die nu in angst leeft en rouwt. Wij vinden het belangrijk om een bron van steun te zijn voor iedereen die geraakt is door de gebeurtenissen.

Steun, tips en adviezen in zware tijden

Het is in dit soort tijden belangrijk om niet alleen te staan. Steun vanuit de omgeving, vrienden en familie, is onontbeerlijk. Heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek, dan kun je altijd bij Joods Maatschappelijk Werk (JMW) terecht. Dit kan via 088-1652200 op maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Het Sinai Centrum werkt samen met JMW, dus als het nodig is neemt JMW contact op met het Sinai Centrum. Cliënten die in zorg zijn bij het Sinai Centrum, adviseren wij -indien daar behoefte aan is- contact op te nemen met de eigen behandelaar.

Ook heeft het Sinai Centrum een overzicht gemaakt met praktische advies en adviezen bij schokkende gebeurtenissen. Deze kunt u toepassen om in deze zware tijd toch goed voor uzelf en uw naasten te zorgen. Het overzicht vindt u hier.

Mede namens medewerkers Sinai Centrum,
Ellen Vedel, directeur Sinai Centrum