Geestelijk verzorgers

Zingeving is van toegevoegde waarde bij het herstel van psychische klachten. Voor iedereen die behoefte heeft aan steun of een verdiepend gesprek, staan er bij het Sinai Centrum twee geestelijke verzorgers klaar. Onze geestelijk verzorgers zijn  Daniel van Praag en Menno ten Brink. Je kunt ze vrijblijvend contacteren.

Daniel van Praag

Menno ten Brink

 

 

 

 

 

 

 

Wat doen de geestelijk verzorgers?
Zij helpen met reflectie en zingeving bij lastige levensvragen gerelateerd aan ziekte, gezondheid, rouw en verlies. Ook kunnen zij je meer vertellen over Joodse identiteit en traditie. Daarnaast is Daniel beschikbaar als tolk voor Hebreeuws en Jiddisch en kan hij je, binnen heel Arkin, helpen met verschillende Joodse voorzieningen zoals koosjer eten.

Voor wie zijn zij beschikbaar?
Daniel en Menno zijn er voor iedereen bij het Sinai Centrum en Arkin, of je nu gelovig bent of niet, Joods of niet-Joods.  Meer over hun werkwijze kun je lezen in onderstaande interviews:

Wat is de signatuur van de geestelijke verzorgers?
Daniel van Praag is verbonden met de orthodox Joodse gemeenschap en Menno ten Brink is verbonden met de Liberaal Joodse Gemeente Amsterdam en het Nederlands Verbond voor Progressief Jodendom. Daarnaast zijn er binnen Arkin (waar het Sinai Centrum onder valt) ook geestelijke verzorgers met een andere signatuur. Denk aan humanistische- of christelijke geestelijk verzorgers.

Contact?
Je kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met de geestelijk verzorgers van het Sinai Centrum. Daniel is bereikbaar op Daniel.van.Praag@sinaicentrum.nl of (020) 545 7213. Met Menno kun je contact opnemen via Menno.ten.Brinnk@sinaicentrum.nl of rebmen@ljg.nl of via (020) 5457200. Dan kun je vragen om met Menno doorverbonden te worden. Ook kun je je wens aangeven via je behandelaar, die het contact kan leggen.