Joodse voorzieningen

Voor wie dat wil zijn er binnen het Sinai Centrum verschillende Joodse voorzieningen. Zo is er  koosjer eten en een sjoel met een Joodse bibliotheek. Ook kun je bij ons in gesprek gaan met twee Joods geestelijk verzorgers.

Koosjer eten   
Bij ons restaurant aan de Laan van de Helende Meesters is op aanvraag koosjer eten beschikbaar. Ook tijdens een opname, waar dan ook binnen Arkin, kunnen wij koosjer eten voor je regelen. Neem met vragen hierover contact op met onze geestelijk verzorger Daniel van Praag.

Stilteruimte met bibliotheek 
Heb je behoefte aan een moment van stilte of gebed voor of na je afspraak of wil je even iets lezen of leren? Op onze locatie in Amstelveen is een kleine sjoel vrij beschikbaar. De sjoel fungeert ook als stilteruimte en is te vinden op de begane grond in het gebouw aan de Laan van de Helende Meesters, vlakbij het restaurant. Hier is ook een bibliotheek met Joods-religieuze boeken.

Joodse feestdagen
Op verschillende locaties van het Sinai Centrum besteden we aandacht aan de Joodse feestdagen. Op verzoek houden we in de planning van je behandeling rekening met de Joodse feestdagen en in de winter met sjabbat. Bespreek dit, als je dit wilt, met je behandelaar.